Διεθνή

Ο Αμπράμοβιτς ζητάει δανεικά για να πληρώσει το προσωπικό του…

Ο Αμπράμοβιτς ζητάει δανεικά για να πληρώσει το προσωπικό του…

Πηγή Φωτογραφίας: IRISH MIRROR

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση λόγω των κυρώσεων της Δϋσης και ζητάει δανεικά από φίλους του επιχειρηματίες.
Εφθασε στο σημείο να ζητάει δανεικά και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς! Ο Ρώσος ολιγάρχης που προσπαθεί να βρει μόνιμο “καταφύγιο” μετά τη φυγή του από το Λονδίνο και τις κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι χώρες της Δύσης στους Ρώσους, ζήτησε ένα εκατ. ευρώ από κάθε πλούσιο φίλο του στις ΗΠΑ για να πληρώσει το προσωπικό του.Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει ανάγκη από ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει να “επιβιώσει”, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο κατάσχουν τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι του οποίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι παγωμένοι στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο εκλιπαρεί για δάνεια από τους ισχυρούς φίλους του στο Χόλιγουντ και γενικότερα στην Αμερική. Ο Ρώσος ολιγάρχης χρειάζεται περίπου 750.000 δολάρια για τους μισθούς του προσωπικού του στα σούπερ γιοτ και τα άλλα πολυτελή του περιουσιακά στοιχεία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι παρά το γεγονός ότι ο Αμπράμοβιτς έχει πολλούς στενούς φίλους στο Χόλιγουντ, τη Γουόλ Στριτ και τον κόσμο της τεχνολογίας, αυτοί είναι απρόθυμοι να του δανείσουν χρήματα, παρόλο που συμμετέχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Μια πηγή είπε στο Page Six: «Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς ισχυρούς φίλους του να του δανείσουν από ένα εκατομμύριο δολάρια. Λέει ότι δεν παρέλειψε ποτέ να πληρώσει τον μισθό του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα δεν μπορεί να πληρώσει το προσωπικό του».

«Έχει έρθει σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Ρότσιλντ, μεταξύ πολλών άλλων για χρήματα, αλλά – ενώ είναι καλοί φίλοι με τον Ρομάν – δεν συμφώνησαν να του δώσουν χρήματα, γιατί είτε δεν τα έχουν σε μετρητά, ή επιπλέον δεν είναι σαφές ποιες είναι οι επιπτώσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο», υπογράμμισε η πηγή.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς – ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 14,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments