Πολιτική

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Γιαλαντζί πατριώτες η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!»

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Γιαλαντζί πατριώτες η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!»

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση σχετικά με την στάση της στην Μαριούπολη.

«Έχουμε να κάνουμε με μία Κυβέρνηση, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, «γιαλαντζί πατριώτες», «πατριώτες του γλυκού νερού», «δια τας εορτάς και τας παρελάσεις». Με αυτά τους όρους χαρακτήρισε την Κυβέρνηση ο γνωστός βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε χθεσινή συνέντευξή του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τη στάση της Κυβέρνησης στη Μαριούπουλη, τονίζοντας: «“Περιμέναμε να παρέμβει η Ελλάδα. Που είναι η Ελλάδα; Που είσαι Ελλάδα;” Κρατώ το παράπονο αυτό της Ίνας, της Ελληνίδας από τη Μαριούπολη, που πήρε τα δύο μωρά παιδιά της και ήρθε στην Ελλάδα ενώ ο άνδρας της έμεινε στη Μαριούπολη με τους γονείς του γιατί δεν ήθελε να τους αφήσει».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Α. Τριανταφυλλίδης υποστήριξε ότι «έχουμε να κάνουμε με μία Κυβέρνηση, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, «γιαλαντζί πατριώτες», «πατριώτες του γλυκού νερού», «δια τας εορτάς και τας παρελάσεις». Γιατί το λέω αυτό;

Η Κυβέρνηση πήρε μία απόφαση να στείλει πέρα από την ανθρωπιστική βοήθεια και στρατιωτική βοήθεια. Τι λέει η λογική; Κάνεις την αποκοτιά, τη λάθος κίνηση, όπως καταγγέλθηκε από την πλειοψηφία σχεδόν της αντιπολίτευσης και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που είπε «όχι δεν έπρεπε να στείλουμε στρατιωτική βοήθεια». Δεν έπρεπε να διαπραγματευτεί η Κυβέρνηση και να λάβει ως αντάλλαγμα την προστασία των Ελλήνων ομογενών μας; Τί είδους εξωτερική πολιτική είναι αυτή του προβλέψιμου, πειθήνιου, υπάκουου εταίρου;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments