Πολιτική

Γεραπετρίτης: Για τον Μητσοτάκη δεν υφίστανται πολιτικά στεγανά όταν πρόκειται για το καλό της χώρας

Γεραπετρίτης: Για τον Μητσοτάκη δεν υφίστανται πολιτικά στεγανά όταν πρόκειται για το καλό της χώρας
Γεραπετρίτης για Μητσοτάκη: Για τους λόγους αυτούς απαιτείται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, την οποία και θα διεκδικήσουμε σημείωσε

Ο πρωθυπουργός «παραμένει πιστός στην αρχή ότι δεν υφίστανται πολιτικά στεγανά, όταν πρόκειται για το καλό της χώρας» αναφέρει υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Σε συνέντευξή του στη «Μακεδονία της Κυριακής» σημειώνει για το ποιος είναι ο στόχος «να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος για να συνεχίσουμε με ισχυρή αυτοδύναμη εντολή το κυβερνητικό μας έργο. Οι επόμενες εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες».

«Σε χαλεπούς καιρούς και με διάχυτη αβεβαιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, το εκλογικό σώμα θα κρίνει εάν επιθυμεί να συνεχίσει η πορεία της χώρας προς ένα σύγχρονο οργανωμένο και ψηφιακό κράτος, με ισχυρή διεθνή παρουσία και κύρος, με αναπτυξιακή προοπτική, χαμηλή ανεργία και λιγότερους φόρους.

Για τους λόγους αυτούς απαιτείται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, την οποία και θα διεκδικήσουμε. Μολονότι η σταθερότητα αποτελεί μείζονα διακύβευση για τη χώρα σήμερα, εάν η ετυμηγορία δεν επιτρέπει τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης, θα κινηθούμε με θεσμικό τρόπο στο πλαίσιο όσων προβλέπονται στο Σύνταγμα», αναφέρει συγκεκριμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments