People

To νέο ξενοδοχείο του Λονδίνου είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσεις τις ημέρες του Πάσχα σου

To νέο ξενοδοχείο του Λονδίνου είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσεις τις ημέρες του Πάσχα σου

Πηγή Φωτογραφίας: onehundredshoreditch.com

Ο λόγος για το One Hundred Shoreditch hotel, στο οποίο θα θέλαμε να βρισκόμασταν τώρα

Η βρετανική πρωτεύουσα δε σταματά να μας εκπλήσσει με τα new entries της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως αποτελεί έναν must-visit προορισμό των αθεράπευτων trevelers για κάθε εποχή του χρόνου. Αυτήν την άνοιξη, οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, κάνοντάς μας να θέλουμε να προγραμματίσουμε το επόμενο ταξίδι μας στο αγαπημένο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One Hundred Shoreditch (@onehundredshoreditch)

Από τις νέες αφίξεις στην πόλη, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το ολοκαίνουριο One Hundred Shoreditch hotel, που εντάχθηκε πολύ πρόσφατα στη λίστα με τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του Λονδίνου κι έχει ήδη καταφέρει να μας πείσει πως πρόκειται για το new big thing του τόπου.

Set the Scene

Η Shoreditch είναι η πολυσύχναστη γειτονιά του Λονδίνου όπου βρίσκεται το νέο αυτό ξενοδοχείο, το οποίο ήρθε για να απογειώσει τη χαρακτηριστική urban αισθητική της που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα της περιοχής. Το One Hundred Shoreditch είναι η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας, με τον σχεδιασμό του να απογειώνει την έννοια του fine living και παρέχοντας στους επισκέπτες του μια ολοκληρωμένη stay experience.

The Backstory

Ο χώρος ανήκει εδώ και πολύ καιρό στον Όμιλο Lore, την ομάδα πίσω από μεγάλα hotel brands -μεταξύ αυτών τα Sea Containers London, Lyle Washington DC και Pulitzer Amsterdam. Σε μια προηγούμενη ζωή, αυτό ήταν το ξενοδοχείο Ace. Ο Όμιλος Lore έσπευσε να δράσει, πρόθυμος να διατηρήσει την ελκυστικότητα της γειτονιάς του πρώην Ace, αλλά εξίσου πρόθυμος να δημιουργήσει κάτι νέο, ενσωματώνοντας τη νεότερη προτίμηση του Shoreditch για πιο εκλεπτυσμένη αισθητική. Η εταιρεία προσπάθησε να διατηρήσει τον αντίκτυπο της ανακαίνισης σε χαμηλά επίπεδα ως μέρος μιας προσπάθειας βιωσιμότητας χαμηλών επιπτώσεων, πράγμα που σημαίνει πως έχει διατηρηθεί σε εμφανή βαθμό το προηγούμενο αρχιτεκτονικό στιλ, συγχωνευμένο με νέα ειδικά έργα τέχνης, πινελιές χρωμάτων και μοντέρνες προσθήκες που έκαναν τη διαφορά. Οι ανακαινισμένοι χώροι σχεδιάστηκαν από τον Jacu Strauss, δημιουργικό διευθυντή του Lore Group.

The Rooms

Τα δωμάτια μετατρέπονται στο απόλυτο ησυχαστήριο και σε μια τρανή απόδειξη για το πώς το design μπορεί να συνδυάσει τον μοντερνισμό με τη super elegant λειτουργικότητα. Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στους χώρους, εντύπωση προκαλούν τα χειροποίητα χαλιά και οι κυματιστές ιβουάρ κουρτίνες, τα μαργαριταρένια βάζα με κλαδιά από ευκάλυπτο, καθώς και τα μπαλκόνια που προσφέρουν απεριόριστη θέα σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές του Λονδίνου. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν και σχεδιάστηκαν από τον Strauss, συμπεριλαμβανομένου ενός καμβά κατασκευασμένου στο χέρι.

Food & Drink

Από αυτήν την άνοιξη, το rooftop bar αποτελεί το σημαντικότερο «όπλο» όλοκληρου του ξενοδοχείου. Το χρώμα που βρίσκεται στο επίκεντρο είναι το ροζ, θυμίζοντας marshmallow! Φτάνοντας κανείς στον τελευταίο όροφο, θα αντικρίσει τα μαρμάρινα τραπέζια terrazzo, με τα πλακάκια σε απόχρωση candyfloss να κοσμούν τους τοίχους και τα σκαμπό να είναι όμορφα παρατεταγμένα μπροστά από λάμπες σε ροζ χρυσό. Τα φυτά που κρέμονται από την οροφή δίνουν nature-inspired vibe, ενώ τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή παρέχουν μια βεράντα με θέα στην ανατολική πλευρά του Λονδίνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments