Διεθνή

Κάλεσμα για επιθέσεις κατά της Ευρώπης από το ISIS

Κάλεσμα για επιθέσεις κατά της Ευρώπης από το ISIS
Σε μια ανήλεη κίνηση μίσους προχώρησε η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) του ISIS, η οποία έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Ευρώπη

Σε μια ανήλεη κίνηση μίσους προχώρησε η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) του ISIS, η οποία έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν, αυτό θα γίνει με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κατά κύριο λόγο θα γίνει ως εκδίκηση για το θάνατο του πρώην ηγέτη, Abu Ibrahim al Hashimi al Qurashi και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε μια στρατιωτική εκστρατεία.

“Λαμβάνοντας το καλό παράδειγμα των αδελφών σας στο Beit al Maqdis (Ισραήλ) για την ευλογημένη επιχείρηση τους πριν από λίγες ημέρες. Τώρα έχετε την ευκαιρία. Η Ευρώπη καίγεται και οι σταυροφόροι αλληλοσκοτώνονται”, είπε ο νέος εκπρόσωπος για την οργάνωση, ο Abu Omar al Muhager, σε ένα ηχητικό μήνυμα διάρκειας 33 λεπτών που μεταδόθηκε μέσω της εταιρείας οπτικοακουστικών παραγωγών του Al Furqan με την ευκαιρία του ιερού μουσουλμανικού μήνα του Ραμαζανιού.

Αυτό είναι το δεύτερο φωνητικό μήνυμα που μεταδόθηκε από τον εκπρόσωπο μετά την ανακοίνωση τον περασμένο μήνα του νέου διαδόχου του IS, Abu al Hasan al Qurashi, για τον οποίο δεν υπάρχουν στοιχεία, αφού ο προκάτοχός του σκοτώθηκε σε επιχείρηση των ΗΠΑ στις αρχές του περασμένου έτους στη βορειοδυτική Συρία .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments