People

Καλλιτέχνης βοηθάει τους ανθρώπους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση καλύπτοντας τα σημάδια τους με τέχνη

Καλλιτέχνης βοηθάει τους ανθρώπους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση καλύπτοντας τα σημάδια τους με τέχνη

Πηγή Φωτογραφίας: brightside.me

Η Ngoc Like, κάνει θαύματα με το τεράστιο χάρισμά της να κρύβει ουλές και άλλα σωματικά σημάδια με όμορφα τατουάζ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα, αλλά για άτομα που έχουν λεπτές ουλές ή άλλα εμφανώς ανεπιθύμητα σημάδια, μπορεί να είναι δύσκολο να αισθανθούν έτσι. Έχοντας αυτό υπόψη, μια ταλαντούχα καλλιτέχνης που κάνει τατουάζ από το Βιετνάμ, η Ngoc Like, κάνει θαύματα με το τεράστιο χάρισμά της να κρύβει ουλές και άλλα σωματικά σημάδια με όμορφα τατουάζ, επιτρέποντας έτσι στους ανθρώπους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και να είναι χαρούμενοι με το σώμα τους όπως και να είναι αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NGOC LIKE TATTOO ® (@ngocliketattoo)

Όλα ξεκίνησαν στο κολέγιο όταν η καλλιτέχνης εκπαιδεύτηκε να γίνει επαγγελματίας σχεδιαστής. Στο κολέγιο, η Ngoc Like εκπαιδεύτηκε για να γίνει επαγγελματίας σχεδιάστρια. Σκέφτηκε ότι το καλλιτεχνικό ταλέντο από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να κρύψει διαφορετικούς τύπους ουλών, γι’ αυτό έκανε πολλή έρευνα. Σύμφωνα με αυτήν, κάθε είδος ουλής έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια στην προσεκτική έρευνα, προκειμένου να καλύψετε τις ουλές με τον βέλτιστο τρόπο.

Η Ngoc Like πιστεύει ότι το τατουάζ όχι μόνο ομορφαίνει τους πελάτες αλλά πρέπει να προστατεύει και την υγεία τους. Με βάση τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του πελάτη, καθώς και τη διάταξη και τη δομή της ουλής, καταλήγει σε μια συγκεκριμένη σχεδιαστική ιδέα που ταιριάζει στην ουλή καθώς και στην προσωπικότητα του ατόμου. Για αυτήν, η τελειότητα δεν είναι ο στόχος, γιατί πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μετατρέψει τα ελαττώματά  σε πλεονεκτήματα.

Το 10χρονο ταξίδι της στο τατουάζ και τη μάχη ενάντια στις προκαταλήψεις

Η Ngoc Like κάνει αυτή τη δουλειά για σχεδόν 10 χρόνια. Στη χώρα της εξακολουθούν να υπάρχουν προκαταλήψεις για το τατουάζ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που φέρουν την παλιά ιδεολογία πιστεύουν ότι το τατουάζ δεν είναι μια «πραγματική» δουλειά και συνδέεται κοινωνικά με χαμηλά στρώματα. Επομένως, ο φόβος να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους και να τα βάλουν με τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τις κοινωνικές προκαταλήψεις είναι αναπόφευκτος.

Ωστόσο, η ύπαρξη ελαττωμάτων κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ντροπή και δυστυχία, και αυτό είναι το κίνητρο για να αλλάξουν. Πολλοί πελάτες ήρθαν και είπαν  ότι δεν σκέφτηκαν ποτέ να κάνουν ένα τατουάζ λόγω των σημασιών που σχετίζονταν μαζί τους στο παρελθόν μέχρι που είδαν τα πράγματα που προσπαθούσε να κάνει, έτσι αποφάσισαν να δοκιμάσουν και επέλεξαν να την εμπιστευθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments