People

Madeleine McCann: Νέα στοιχεία από την εξαφάνισή της πριν από 15 χρόνια

Madeleine McCann: Νέα στοιχεία  από την εξαφάνισή της πριν από 15 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Glasgow Times - The Mirror - MARCA - WYZA

Madeleine McCann:Υπάρχει συνεργός;

Ο Γερμανός εισαγγελέας που ηγείται της έρευνας για το εάν ο Christian Brueckner σκότωσε τη Madeleine McCann άφησε να εννοηθεί ότι ο παιδόφιλος μπορεί να μην εργάστηκε μόνος του, αλλά δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο δολοφόνος». Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς αρνήθηκε επανειλημμένα να πει εάν ο κύριος ύποπτος είχε εισβάλει στο διαμέρισμα της Πράια ντα Λουζ και άρπαξε την τρίχρονη από το κρεβάτι της στις 3 Μαΐου 2007. Ο καταδικασμένος βιαστής Brueckner,  βρίσκεται υπό έρευνα από Γερμανούς αξιωματούχους για δύο χρόνια .

Μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση για τη 15η επέτειο ενός από τα πιο οδυνηρά ανεξιχνίαστα εγκλήματα στον κόσμο, ο κ. Wolters είπε: «Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο δολοφόνος της Madeleine McCann. Η έρευνα συνεχίζεται ακόμα και νομίζω ότι βρήκαμε κάποια νέα στοιχεία, κάποια νέα στοιχεία, όχι ιατροδικαστικά στοιχεία, αλλά στοιχεία».

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έχει τα ιατροδικαστικά στοιχεία για να βάλει τον κύριο ύποπτο παιδεραστίας στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Να θυμίσουμε ότι στο κίτρινο βαν του βρέθηκαν ίνες από τις ροζ πιτζάμες από την μικρή. Μιλώντας αποκλειστικά στο MailOnline, ο Friedrich Fulscher είπε: «Ακούστε τη συνέντευξη, ο εισαγγελέας είπε ότι είχαν νέα στοιχεία αλλά στη συνέχεια λέει ότι δεν είναι ιατροδικαστικά στοιχεία. «Οι ίνες δεν είναι ιατροδικαστικά στοιχεία; Για σχεδόν δύο χρόνια προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία της Madeleine McCann από τον εισαγγελέα, ώστε να μπορούμε να δούμε τα στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Η θέση παραμένει η ίδια, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και δεν θα πούμε τίποτα περαιτέρω μέχρι να δούμε τους φακέλους ».

Υπάρχει συνεργός;

Ο κ. Wolters άφησε να εννοηθεί ότι ο Brueckner, 45 ετών, μπορεί να είχε συνεργό, αρνούμενος να πει εάν ήταν βέβαιος ότι ο Γερμανός άρπαξε  τη Maddie από το εξοχικό διαμέρισμα των γονιών της στην Praia da Luz στην ακτή Algarve της Πορτογαλίας στις 3 Μαΐου 2007. Ο κ. Wolters είπε επίσης ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη ποιος έκανε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα 30 λεπτών στον Brueckner, τοποθετώντας τον κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε η Madeleine το βράδυ που χάθηκε. Όμως, όταν ρωτήθηκε αν ήταν σίγουρος ότι ήταν ο Brueckner που εισέβαλε στο διαμέρισμα του Ocean Club και την πήρε, επανέλαβε δύο φορές ότι πίστευε ότι ήταν ο δολοφόνος, αλλά δεν σχολίασε ποιος άρπαξε την Βρετανίδα τρίχρονη.

Είπε: «Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο δολοφόνος της Madeleine McCann. Είμαστε σίγουροι ότι σκότωσε τη Madeleine McCann ». Και όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του Brueckner ότι πέρασε τη νύχτα με μια 18χρονη φίλη, ο εισαγγελέας απάντησε: «Δεν έχει τίποτα. Ο Christian B δεν έχει άλλοθι». 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments