Πολιτική

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: To Συνέδριο της ΝΔ αφορά την κοινωνία

Τάσος Γαϊτάνης στο pagenews.gr: To Συνέδριο της ΝΔ αφορά την κοινωνία
Ο Εκπροσώπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης γράφει στο pagenews.gr για τις εργασίες του 14ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 14ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος, του 5ου επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σχεδόν τριάντα τρεις μήνες μετά την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό κάνει το τωρινό συνέδριο μας εξαιρετικά πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα. Θα συζητήσουμε, θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία ύστερα από δύο χρόνια, εξαιτίας του κορωνοϊού, να επικοινωνήσουμε δια ζώσης με τα μέλη μας, ενώ θα εκλέξουμε και νέα Πολιτική Επιτροπή.

Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε το πλούσιο και μεγάλο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει. Το κόμμα μας, το μεγαλύτερο κόμμα στη χώρα, παραμένει ανοιχτό στην κοινωνία, με τους πολίτες να έχουν λόγο, να εκφράζουν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και προτάσεις, για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να διατυπώσουμε εκ νέου τα βασικά διλήμματα μπροστά στα οποία θα τεθούν οι πολίτες ενόψει των επόμενων εκλογών. Με το βασικό ερώτημα να αφορά, αν επιθυμούμε την πρόοδο που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με τις πολιτικές της ή την οπισθοδρόμηση που εκφράζει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε η παράταξη μας συμβολίζει κατεξοχήν την πρόοδο. Πρόοδος για εμάς είναι να έχεις το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας από το 2010,  τα πρότυπα και τα δημόσια πειραματικά σχολεία, η ενίσχυση της Άμυνας της χώρας, το ψηφιακό κράτος, οι μεγάλες επενδύσεις, οι νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας,  η στήριξη των αδύναμων και ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι, η παράταξη της σοβαρότητας, του ορθού λόγου και της αλήθειας. Μένουμε μακριά από το λαϊκισμό, που θέτει λάθος διλήμματα στους πολίτες και τελικά διχάζει την κοινωνία. Είμαστε όπως λέει και το σύνθημα του συνεδρίου, “Δίπλα σε κάθε πολίτη”, για τον πολίτη.

*Ο Τάσος Γαϊτάνης είναι Εκπροσώπος Τύπου της ΝΔ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments