Πολιτισμός

Glastonbury 2022: Δεν θα πουλά πλαστικά μπουκάλια στο φετινό φεστιβάλ

Glastonbury 2022: Δεν θα πουλά πλαστικά μπουκάλια στο φετινό φεστιβάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Music Times

Glastonbury 2022: Πιστοί στο περιβαλλοντικό χρέος

Τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης δεν έχουν θέση στο Glastonbury 2022, όπως επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές. Το φεστιβάλ εισήγαγε για πρώτη φορά την πολιτική του το 2019 σε μια κίνηση που επαίνεσε ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο σε μία εμφάνιση έκπληξη στο Pyramid Stage εκείνη τη χρονιά.

Με ανάρτησή της στο Instagram σήμερα η Emily Eavis υπενθύμισε στους θεατές του φεστιβάλ ότι το Glastonbury δεν θα πουλά πλαστικά μπουκάλια στο φετινό φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.

Τους ενθάρρυνε δε, να φέρουν μαζί τους ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι

View this post on Instagram

A post shared by Emily Eavis (@emily_eavis)

«Mένουν 28 ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες και ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι, όπως και το 2019, τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης δεν θα πωλούνται στο Glastonbury 2022», δήλωσε η διοργάνωση του φεστιβάλ.

«Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό για να το γεμίσετε δωρεάν σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία και βρύσες».

«Όλο το νερό στο Glastonbury Festival προέρχεται από το τοπικό δίκτυο ύδρευσης του Μπρίστολ και είναι της ίδιας ποιότητας με τις βρύσες στο σπίτι. Διατίθεται επίσης για αγορά σε κουτάκια. Ας διατηρήσουμε τα πρότυπα, αφού τα καταφέραμε τόσο καλά το 2019, εξοικονομώντας 1,7 εκατομμύρια μπουκάλια από την υγειονομική ταφή! Επαναχρησιμοποιώ. Περιορίζω. Σέβομαι», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments