Αθλητισμός

Νεϊμάρ: “Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοσθείς”

Νεϊμάρ: “Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοσθείς”

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Νεϊμάρ: O Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη του χρονιά με τα «χρώματα» της Παρί Σεν Ζερμέν, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό

O Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη του χρονιά με τα «χρώματα» της Παρί Σεν Ζερμέν, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ωστόσο, με 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα.

Οι λόγοι που «ευθύνονται» γι’ αυτήν την όχι τόσο εντυπωσιακή παρουσία του «ψύλλου» στους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι αρκετοί, όπως το γεγονός ότι ο Μέσι είναι πλέον 34 ετών, αλλά και το ζήτημα της προσαρμογής σε μία νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον.

Κάτι που κατανοεί και ο φίλος και συμπαίκτης του διάσημου Αργεντινού, Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο άσο, να σπεύδει να υπερασπισθεί τον «Pulga», μιλώντας στο «Canal Football Club»:

«Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοσθείς. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ομάδες και πόλεις. Και δεν ήλθε μόνος του, αλλά με την οικογένειά του. Η γλώσσα είναι επίσης διαφορετική. Είναι πολλά ενοχλητικά πράγματα.

Υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας με παίκτες που τελικά δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που παίζει. Κατά συνέπεια, όλα αυτά, είναι επιζήμια. Ο Λέο, ο Κιλιάν κι εγώ, είμαστε παίκτες που κρίνονται πάντα για την απόδοσή τους, τα στατιστικά τους, τους τίτλους που έχουν κατακτήσει, για τα πάντα».

Ο Μέσι πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο το 2021, με έσοδα περίπου 130 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μπροστά από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλείνει τη δεκάδα.

Ο 34χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην κορυφή θέση της σχετικής λίστας, απ’ όπου είχε εκτοπίσει πέρυσι ο σταρ των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Μέσι

Από τα 130 εκατομμύρια δολάρια του ακαθάριστου εισοδήματός του προ φόρων (όπως το 2019 και το 2020 όταν ακόμα έπαιζε στην Μπαρτσελόνα), τα 75 εκατομμύρια δολάρια (72 εκατομμύρια ευρώ) προέρχονται από το συμβόλαιό του (επικυρώσεις και αθροιστικοί μισθοί) με την Παρί και 55 εκατομμύρια προέρχονται από τις εμπορικές της δραστηριότητες, με συγκεκριμένα την Adidas, την Budweiser και την Pepsi Cola.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments