Διεθνή

Επική μάχη: Καγκουρό “μποξέρ” παίζει ξύλο με άνδρα [vid]

Επική μάχη: Καγκουρό “μποξέρ” παίζει ξύλο με άνδρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: thoughtco

Άγριο ξύλο ενός άνδρα με ένα...καγκουρό - Δείτε το βίντεο της "αναμέτρησης"
Ένα απίστευτο επεισόδιο κατέγραψε η κάμερα…
Είναι γνωστό για τις “μαχητικές” ικανότητές τους τα καγκουρό, αλλά αυτό που έζησε ένας Αυστραλός ξεπερνάει κάθε φαντασία…
Ο άγριος καυγάς του άνδρα με το κατά τ΄άλλα συμπαθές ζώο, ξεκίνησε όταν όπως περιέγραψε ο ίδιος προσπάθησε να το απομακρύνει από την αυλή του , όταν επιτέθηκε στον σκύλο του.

«Δεν ήθελε να φύγει», είπε. «Απλώς σήκωσε τα νύχια του και σηκώθηκε στα πίσω πόδια του και άρχισε να με κυνηγάει».

Πλάνα από τον καβγά δείχνουν έναν αλλόφρονα άνδρα να τρέχει να ξεφύγει από το θυμωμένο ζώο πριν σκοντάψει και χτυπήσει στο έδαφος.

Το αδίστακτο μαρσιποφόρο στη συνέχεια πατάει πάνω στον άνδρα, ο οποίος σηκώνεται ξανά στα πόδια του κρατώντας απελπισμένα ένα ραβδί και κουνώντας το άγρια ​​για αυτοάμυνα.

«Εκεί που προσγειώθηκα είχα την τύχη να προσγειωθώ σε ένα ραβδί… αλλά μετά από τρία χτυπήματα έσπασε και τα πράγματα αγρίεψαν», περιγράφει ο Αυστραλός και συνεχίζει…

«Ήμασταν στο έδαφος για πέντε λεπτά πάλης. Προσπάθησε να μου σκίσει το πρόσωπό μου. Έβαλα το κεφάλι μου κάτω και με τράβηξε από την κορυφή του κεφαλιού μου. Μου δάγκωσε το δάχτυλο. Μετά πέρασε το πίσω νύχι του μέσα από το πόδι μου»

Όταν τελικά ο άνδρας αποφάσισε να σηκωθεί και να τρέξει μακριά, το καγκουρό συνέχισε να τον κυνηγά.

Το θύμα της επίθεσης ωστόσο, υποπτεύεται ότι η επιθετική συμπεριφορά του ζώου οφείλεται στην κατανάλωση ενός τοξικού χόρτου που ονομάζεται Polaris .

Παρά τον άγριο καυγά που τον άφησε με μώλωπες και ουλές, ο άνδρας είπε ότι δεν έχει τίποτα ενάντια στα «όμορφα πλάσματα», αλλά σημειώνει ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν στη θέση του ήταν κάποιος πιο αδύναμος.

Τα καγκουρό ως επί το πλείστον δεν είναι επιθετικά, αλλά χιλιάδες επιθέσεις που δεν καταγράφονται συμβαίνουν στην Αυστραλία όταν τα ζώα αισθάνονται ότι απειλούνται.

Δείτε το βίντεο από το άγριο ξύλο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments