Διεθνή

Κέβιν Σπέισι: Απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανδρών

Κέβιν Σπέισι: Απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανδρών

Πηγή Φωτογραφίας: thesun

Την Πέμπτη ο χολιγουντιανός σταρ θα εμφανιστεί ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου

Ενώπιον του δικαστηρίου θα εμφανιστεί την Πέμπτη ο διάσημος ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, καθώς του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι ποινική δίωξη ασκήθηκε στον χολιγουντιανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών και η ανακοίνωση είχε γίνει προ ημερών από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS), στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του τμήματος ειδικού εγκλήματος της Υπηρεσίας, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

«Ο κ. Σπέισι επίσης κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ένα άτομο σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική αστυνομία κατά την έρευνά της.

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη».

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα μεταξύ των ετών 2005 και 2013. Τρία από τα περιστατικά φέρεται να έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και ένα στο Γκλοστερσάιρ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments