Πολιτική

Παναγιωτόπουλος- Ακάρ: Χειραψίες και λίγες κουβέντες- «Δεν μπορούμε να πάμε έτσι» δήλωσε ο Παναγιωτόπουλος

Παναγιωτόπουλος- Ακάρ: Χειραψίες και λίγες κουβέντες-  «Δεν μπορούμε να πάμε έτσι» δήλωσε ο Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος- Ακάρ: Μια σύντομη συνομιλία είχαν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ.

Μια σύντομη συνομιλία είχαν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ μετά την «οικογενειακή» φωτογραφία των υπουργών που συμμετείχαν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Τούρκος ομόλογός του είχαν ένα σύντομο τετ-α-τετ. «Δεν μπορούμε να πάμε έτσι» είπε κατά πληροφορίες ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Τούρκο ομόλογό του, αναφερόμενος στην όξυνση των λεκτικών προκλήσεων από την πλευρά της Άγκυρας. Δεν είναι γνωστό πώς τοποθετήθηκε απαντώντας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Πιθανή και δεύτερη συνάντηση

Η τουρκική πλευρά ήταν αυτή που έριξε πρώτη τους τόνους και ζήτησε την πραγματοποίηση της συνάντησης. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα μεταφέρει μήνυμα για αποκλιμάκωση και συγκράτηση της έντασης, καθώς τις τελευταίες ώρες η τουρκική προκλητικότητα έχει φτάσει στα άκρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments