Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζινκερνάγκελ – “Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό”

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζινκερνάγκελ – “Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, όπου ο Δανός ακραίος επιθετικός έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 19:00 της Τετάρτης [22/6]

Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, όπου ο Δανός ακραίος επιθετικός έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 19:00 της Τετάρτης [22/6] προκειμένου να τελειώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Ο 27χρονος Δανός εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας, που ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτησή του. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League, έχοντας 42 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League, έχοντας 42 συμμετοχές με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εκφράζοντας ανυπομονησία να ενταχθεί στην πειραϊκή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του.

«Ανυπομονώ να γίνω μέλος του συλλόγου και να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο Σκανδιναβός επιθετικός και παραδέχθηκε ότι η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» επιτεύχθηκε εύκολα. «Ναι, ήταν εύκολο. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα και να μπει στους ομίλους του Champions League. Είναι ένα όνειρό μου να βοηθήσω την ομάδα», υπογράμμισε.

Ομάδα Β’ Γαλλίας για τον Λαλά

Όπως αναφέρει στο twitter λογαριασμός που ασχολείται με την ειδησεογραφία της γαλλικής ομάδας, η Paris FC προσφέρει στον Λαλά διετές συμβόλαιο, με τον έμπειρο μπακ να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη Γαλλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments