Πολιτισμός

Beyoncé: Το νέο τραγούδι της ‘Break My Soul’ κυλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο

Beyoncé: Το νέο τραγούδι της ‘Break My Soul’ κυλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο

Πηγή Φωτογραφίας: British Vogue

Beyoncé: Η σταρ εξέπληξε τους fans της κυκλοφορώντας το νέο της single τα μεσάνυχτα.

Η Beyoncé επέστρεψε με νέα τραγούδια και λίγο μετά την ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο ‘Renaissance’ επιφύλασσε μια έκπληξη για τους fans της. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο ‘Break My Soul’ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όπως έγραψε και στο Twitter και το Instagram της.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου και το single ‘Break My Soul’ είναι το πρώτο της μετά το ‘Be Alive’ του 2021 που είχε ερμηνεύσει για το soundtrack της ταινίας ‘King Richard’.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

To άλμπουμ θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια, όπως ανακοίνωσε το Tidal στο Twitter και όπως φαίνεται θα είναι ένα διπλό άλμπουμ αφού αυτό που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες χαρακτηρίζεται ως ‘Act I’

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η Beyoncé είχε αναφερθεί στα σχέδιά της να κάνει ένα νέο άλμπουμ λέγοντας πως “νιώθω μια αναγέννηση να αναδύεται” με την λέξη αναγέννηση να είναι τελικά και ο τίτλος του άλμπουμ. “Με όλη αυτή την απομόνωση και την αδικία του τελευταίο χρόνου, νομίζω όλοι είμαστε έτοιμοι να αποδράσουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε, να γελάσουμε ξανά”, είχε πει εξηγώντας ότι “θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας να αποδράσουμε με κάθε πιθανό τρόπο”.

Άκου το νέο τραγούδι της Beyoncé ‘Break My Soul’

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments