Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου είχαν βάλει φωτιά και με έκαψαν για πλάκα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου είχαν βάλει φωτιά και με έκαψαν για πλάκα»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο»

Η Δήμητρα Αλεξάνδρακη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και αποκάλυψε το άγριο bullying που είχε βιώσει όταν άλλαξε τόπο διαμονής και πήγε σε άλλο σχολείο. Η περιγραφή της σοκάρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες -δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια. Έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά και με είχαν κάψει. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν, επειδή ήταν τεράστιο το μπουφάν και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Πένυ Καβέτσου.

«Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά γιατί λέω δεν μπορώ να επιβιώσω αλλιώς, θα με σκοτώσουν αυτοί», εξομολογείται η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments