Πολιτική

Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου
Οικονόμου: Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη», ανέφερε.

Δείτε την ανάρτηση

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι στο Μετς.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Μάρκου Μουσούρου, τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια. Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments