Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η χώρα μας απολαμβάνει διεθνούς κύρους

Γιάννης Οικονόμου: Η χώρα μας απολαμβάνει διεθνούς κύρους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Γιάννης Οικονόμου: «Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή, σύνεση και αμέριστη μέριμνα. Είμαστε προετοιμασμένοι, καλύτερα από ποτέ, να διαχειριστούμε την τουρκική επιθετικότητα συνολικά” σημείωσε

Για την τουρκική προκλητικότητα, την ακρίβεια, τα μέτρα στήριξης και άλλα θέματα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Για την τουρκική προκλητικότητα: «Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή, σύνεση και αμέριστη μέριμνα. Είμαστε προετοιμασμένοι, καλύτερα από ποτέ, να διαχειριστούμε την τουρκική επιθετικότητα συνολικά” σημείωσε στη Real.

Η χώρα μας απολαμβάνει διεθνούς κύρους, ο ρόλος μας ως παράγοντας σταθερότητας εκτιμάται δεόντως σε όλα τα κέντρα αποφάσεων, έχουμε συνάψει σημαντικές συμμαχίες με διεθνείς υπερδυνάμεις και ισχυρές χώρες της ευρύτερης γειτονιάς μας, είμαστε αξιοσέβαστο μέλος όλων των σημαντικών διεθνών οργανισμών, η διεθνής κοινότητα έχει αναγνωρίσει το δίκαιο των θέσεών μας και έχουμε ενισχύσει αποφασιστικά τη στρατιωτική μας ισχύ. Επαγρυπνούμε, αλλά δεν φοβόμαστε και παραμένουμε ψύχραιμοι και αποφασισμένοι» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Για την ρήτρα αναπροσαρμογής

«Ναι, θα πραγματωθεί μέχρι τέλους και σκοπεύουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τα μέτρα στήριξης, εάν τα διεθνή δεδομένα το απαιτήσουν. Έχουμε αποδείξει ότι επί 2,5 χρόνια παραμένουμε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, γιατί αναλύουμε τα δεδομένα ορθά, προβλέπουμε διεισδυτικά, σχεδιάζουμε και προβαίνουμε σε έγκαιρες και αποτελεσματικές δράσεις. Υπάρχει μέριμνα και σχέδιο για να συνεχίσουμε τη στήριξη. Είμαστε μια Κυβέρνηση που έχει συνηθίσει στα δύσκολα και που έχει την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί. Οι πολίτες νιώθουν σιγουριά για το ότι θα μεριμνούμε για αυτούς συνεχώς και ανυποχώρητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments