Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο σπίτι του μέλη του Ρουβίκωνα [vid]

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο σπίτι του μέλη του Ρουβίκωνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκαν μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για την απόφαση του δικαστηρίου

Στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκαν μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για την απόφαση του δικαστηρίου.

Να θυμίσουμε που κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

«Είμαστε στο σπίτι του βιαστή ανηλίκων Λιγνάδη, τον οποίο οι δικαστές άφησαν ελεύθερο, παρότι καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων. Είναι ανεπιθύμητος πλέον στη γειτονιά. Αν θέλει να μείνει κάπου, ας τον πάρει σπίτι του ο Κούγιας. Οι δικαστές τον άφησαν ελεύθερο ενώ βίαζε ανήλικα σε αυτό εδώ το σπίτι. Όλοι βλέπαν, ήξεραν και δεν μιλούσαν. Φυσικά, δεν του έβαλαν κατ΄οίκον περιορισμό. Θα τον επιβάλλουμε εδώ. Θα τον βρούμε όπου και να πάει» ανέφερε ένα από τα μέλη που έκανε την παρέμβαση.

Έξω από το σπίτι του καταδικασθέντα σκηνοθέτη γράφτηκαν συνθήματα, όπως «Λιγνάδη βιαστή».

Αποφυλακίστηκε ο Λιγνάδης

Το μεσημέρι της Πέμπτης [14/7] ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε εκτός φυλακής. Ο γνωστός σκηνοθέτης βρήκε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν, πλήρωσε την εγγύηση και έτσι αποφυλακίστηκε.

Παρόλα αυτά, λίγο νωρίτερα, η Εισαγγελέας αναμένεται να ζητήσει έφεση για την απόφαση και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει, χωρίς ελαφρυντικά, τον Δημήτρη Λιγνάδη για δυο βιασμούς σε συνολικά 12 χρόνια κάθειρξης αλλά να τον αφήσει ελεύθερο με όρους έως την εκδίκαση της έφεσής του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμη και πολύ κόντρα. Η αποφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη έγινε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχε μεταφερθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω της δίκης του. ΑΠΟΛΟΓΙΑΛΙΓΝΑΔΗ

Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και την επομένη της καταδίκης του χωρίς ελαφρυντικά σε 12 χρόνια για δυο βιασμούς, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο.

«Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια» είπε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments