Πολιτική

Στην Κοζάνη θα μεταβεί ο πρωθυπουργός

Στην Κοζάνη θα μεταβεί ο πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Σιάτιστα Κοζάνης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Σιάτιστα Κοζάνης προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 8,9% η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Στο 8,9% εντοπίζεται η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση της Opinion poll. Η Πανελλαδική Πολιτική έρευνα για την εφημερίδα tomanifesto πραγματοποιήθηκε με την συμπλήρωση τριών ετών θητείας της σημερινής Κυβέρνησης , αμέσως μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού που αποσαφήνισε τα θέματα του χρόνου των εκλογών, με τις Τουρκικές προκλήσεις να συνεχίζονται και ενώ γινόταν η συζήτηση στην Βουλή για το Νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Από την έρευνα προκύπτει ότι η Ν.Δ διατηρεί σημαντική διαφορά της τάξης του 8.9% σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ στην Πρόθεση ψήφου η οποία φτάνει το 9.3% στην Πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων. Πιο συγκεκριμένα οι επιδόσεις των κομμάτων στην Πρόθεση ψήφου είναι: Ν.Δ 31.7%, ΣΥΡΙΖΑ 22.8%, ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 11.8%, Κ.Κ.Ε 5.1%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.8%, ΜΕΡΑ 25 2.5%, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 2.2% , ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1.1% , ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1.1%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 2.7% , ενώ οι Αναποφάσιστοι είναι 9.9%. Σε σχέση με την τελευταία έρευνα του Μαΐου που δημοσιοποιήσαμε υπάρχει μια πτώση της τάξης του 0.4% για την Ν.Δ , μια άνοδος 1% για το ΣΥΡΙΖΑ και πτώση 0.9% για το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments