Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα «φιλική» νίκη στην Αυστραλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα «φιλική» νίκη στην Αυστραλία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ασία, πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ασία, πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την επικράτηση επί της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ και της Μέλμπουρν Βίκτορι, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ επικράτησε σήμερα 3-1 της Κρίσταλ Πάλας στο “Melbourne Cricket Ground”, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία 76.499 θεατών.

Ο Αντονί Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» στο 47΄. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τζέιντον Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ενώ ο Τζόελ Γουόρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 73΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο 19χρονος αμυντικός, Γουίλ Φις, αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία το Σάββατο, όταν θα αναμετρηθεί με την Άστον Βίλα στο Περθ.

Ο Τεν Χαγκ θέλει τον Κριστιάνο μέχρι το 2024

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα για τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Ολντ Τράφορντ, με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, σύμφωνα με την  Telegraph, όπου τον θέλει μέχρι το 2024.

Η συζήτηση έχει φουντώσει, όσον αφορά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο νέος του τεχνικός στους «κόκκινους διαβόλους» δείχνει πως θέλει να χτίσει τη νέα του ομάδα μαζί με τον Πορτογάλο στράικερ.

Η πρώτη ομάδα που ακούστηκε πως έδειξε ενδιαφέρον ήταν η Τσέλσι, αλλά γρήγορα έφυγε από το κάδρο. Στη συνέχεια διαβάσαμε για Μπάγερν Μονάχου και τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μάλιστα σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης το πράσινο φως έδωσε ο Τσόλο Σιμεόνε. Φαίνεται όμως ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να πείσει τον κορυφαίο επιθετικό να μείνει όχι ακόμη ένα, αλλά δύο χρόνια στο «Θέατρο των Ονείρων». 19-ronaldo

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ, δήλωσε από τη Μπανγκοκ όπου βρίσκεται για προετοιμασία πως « Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση. Έχω κάνει σχέδια μαζί του και ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος, έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ναι, θα μπορούσε να μείνει μαζί μας και πέραν της επόμενης περιόδου. Φυσικά, υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρούν και τα βραχυπρόθεσμα πράγματα. Πρέπει να νικάμε από την αρχή. Συνεπώς δεν κοιτάζω τόσο μακριά».

«Νομίζω ο Κριστιάνο είναι ικανός να ανταποκριθεί. Στην καριέρα του, έχει δείξει τα πάντα. Έχω θέσει τις απαιτήσεις μου. Θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής μπορεί να συνεισφέρει και ο Ρονάλντο είναι απόλυτα κορυφαίος στην ομάδα μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments