Πολιτική

Συνάντηση Δένδια με τον Κινέζο ΥΠΕΞ: Συζήτησαν για τις ελληνοκινεζικές σχέσεις

Συνάντηση Δένδια με τον Κινέζο ΥΠΕΞ: Συζήτησαν για τις ελληνοκινεζικές σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias

Κατά τη συνάντηση, οι Νίκος Δένδιας και Γουάνγκ Γι συζήτησαν για τις ελληνοκινεζικές σχέσεις

Συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογο του Γουάνγκ Γι είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπου τονίστηκε η ανάγκη για σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας όλων των κρατών.

Κατά τη συνάντηση, οι Νίκος Δένδιας και Γουάνγκ Γι συζήτησαν για τις ελληνοκινεζικές σχέσεις υπό το φως της 50ης επετείου από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων, με έμφαση στο εμπόριο, τις επενδύσεις, τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Επιπλέον, συζητήθηκε η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό.

Δείτε την ανάρτηση

Δένδιας: Το Δίκαιο της Θάλασσας μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων

H Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS) είναι η μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών παγκοσμίως επισήμανε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος ΔένδιαςΟ κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον ομόλογό του, της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλακρίσναν στο περιθώριο των εργασιών της 55ης Συνόδου του οργανισμού «ASEAN» (Association of South – East Asian Nations) που διεξάγεται στην Καμπότζη.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Σιγκαπούρης και σε διεθνείς οργανισμούς, τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ουκρανία και την UNCLOS ως μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών παγκοσμίως, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δένδιας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments