Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Η προ ημερησίας συζήτηση τελείωσε, η εξεταστική έρχεται

Παρακολουθήσεις: Η προ ημερησίας συζήτηση τελείωσε, η εξεταστική έρχεται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πλέον, τη Δευτέρα θα συνεδριάσει και πάλι η Ολομέλεια, για να εγκρίνει ή όχι την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση της Επιτροπής καθώς απαιτούνται 120 ψήφοι.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης και πόλωσης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Πλέον, τη Δευτέρα θα συνεδριάσει και πάλι η Ολομέλεια, για να εγκρίνει ή όχι την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση της Επιτροπής καθώς απαιτούνται 120 ψήφοι.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας τονίζουν πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο της θεσμικότητας, γι’ αυτό και εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ανοιχτός σε αλλαγές περιμένοντας προτάσεις από τα άλλα κόμματα.  Μάλιστα ο πρωθυπουργός κατά την πρωτολογία του τόνισε ότι και ο ίδιος έχει πέσει “θύμα” συνακροάσεων ενώ παράλληλα τόνισε πως πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες. Συγκεκριμένα τόνισε: «Όπως ενημερώθηκα υπάρχουν περίπου 500 παράνομα λογισμικά που κυκλοφορούν στην αγορά και πολλά από αυτά παρέχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα. Είναι μια πραγματικότητα που η σύγχρονη και η Δημοκρατία όχι μόνο στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει».

Καταθέστε πρόταση δυσπιστίας για να μετρηθούμε τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα. Η πρόσοχή, πλέον του πρωθυπουργού θα στραφεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με βασικό στόχο τη στήριξη της κοινωνίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από το Predator για τον οποίο «δεν είπε κουβέντα», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του επανήλθε ξανά με τρία ερωτήματα

  • Δεν κάνατε καμία αναφορά στην παρακολούθηση Κουκάκη.
  • Πόσους ακόμη βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακουθείτε;
  • Πότε ενημερωθήκατε για τις παρακολουθήσεις, ότι ήταν σε νόμιμη επισύνδεση ο Νίκος Ανδρουλάκης;

«Αν έχετε κάποια σοβαρή καταγγελία που να αφορά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μην διστάσετε να την πάτε στον εισαγγελέα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» είπε προς τον πρωθυπουργό.

“Είστε βουτηγμένος στην αλαζονεία – Το μήνυμα Ανδρουλάκη

Αλαζόνα χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σε δήλωση που έκανε επεσήμανε χαρακτηριστικά πως αρνήθηκε να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα. Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και έδωσε ραντεβού στον κ. Μητσοτάκη στην Εξεταστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments