Ελλάδα

Μήνυμα 112: Συναγερμός για την κακοκαιρία «εξπρές» σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Μήνυμα 112: Συναγερμός για την κακοκαιρία «εξπρές» σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μήνυμα 112: Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας και στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκη είναι σε έντονο επίπεδο και γι' αυτό το λόγο οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών έλαβαν μήνυμα από το 112

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Θεσσαλίας και στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκη είναι σε έντονο επίπεδο και γι’ αυτό το λόγο οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών έλαβαν μήνυμα από το 112, ενώ η επέλαση της θα πλήξει την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού. Τα κύρια χαρακτηριστικά των φαινομένων που αναμένονται από απόψε, είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, η μεγάλη συχνότητα κεραυνών, οι χαλαζοπτώσεις και οι ισχυροί ριπαίοι άνεμοι κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Σήμερα θα επηρεαστούν η δυτική και η κεντρική Μακεδονία και αύριο Δευτέρα, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η βόρεια Εύβοια, η Βοιωτία και η Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι της Δευτέρας και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Ολόκληρο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (04-09-2022) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (05-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Δευτέρα (05-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία τη βόρεια Εύβοια, τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments