Διεθνή

Μεντβέντεφ: Η Γερμανία μάς κάνει υβριδικό πόλεμο

Μεντβέντεφ: Η Γερμανία μάς κάνει υβριδικό πόλεμο

Πηγή Φωτογραφίας: The Moscow Times, CNN

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατηγόρησε, την Κυριακή, τη Γερμανία ότι διεξάγει «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατηγόρησε, την Κυριακή, τη Γερμανία ότι διεξάγει «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας, δικαιολογώντας τη διακοπή των παραδόσεων φυσικού αερίου στο Βερολίνο με την «μη φιλική» συμπεριφορά της μεσούσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται καθώς οι σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, που έχουν ήδη επιβαρυνθεί από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, έχουν γίνει ακόμη πιο τεταμένες μετά την αναστολή των παραδόσεων προς το Βερολίνο μέσω του φυσικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream.

 «Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς λέει ότι η Ρωσία δεν είναι πλέον αξιόπιστος προμηθευτής ενέργειας. Πρώτον, η Γερμανία είναι μια μη φιλική χώρα, δεύτερον έχει επιβάλει κυρώσεις σε ολόκληρη τη ρωσική οικονομία και παραδίδει θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσίας συμπλήρωσε: «Με άλλα λόγια, η Γερμανία κήρυξε έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας. Η Γερμανία συμπεριφέρεται σαν ΕΧΘΡΟΣ της ΡΩΣΙΑΣ . Και αυτός ο θείος (σ.σ.: o Ολαφ Σολτς) εκπλήσσεται που οι Γερμανοί έχουν μικρά προβλήματα με το αέριo».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments