Πολιτική

Τουρκία: Ολομέτωπη επίθεση στην «προκλητική» κ. Σακελλαροπούλου

Τουρκία: Ολομέτωπη επίθεση στην «προκλητική» κ. Σακελλαροπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η κ. Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Ρόδο, την Χάλκη και το Καστελλόριζο, γεγονός που έχει ενοχλήσει σφόδρα την τουρκική πλευρά

Μετωπική επίθεση εναντίον της κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου επιχειρεί η Τουρκία, η οποία, διά του κυρίαρχου Τύπου της, επιχειρεί «δολοφονία χαρακτήρα» της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Ρόδο, την Χάλκη και το Καστελλόριζο, γεγονός που έχει ενοχλήσει σφόδρα την τουρκική πλευρά.

Χαρακτηριστικά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατηγορείται από την εφημερίδα «Aydinlik» ότι «θα επισκεφθεί σήμερα το νησί Φενέρ, η ιδιοκτησία του οποίου δεν έχει ποτέ μεταβιβαστεί στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας την περιοδεία στα Δωδεκάνησα, η Ελληνίδα Πρόεδρος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει προκλητικές εκφράσεις».

Ως προκλητική και απειλητική αντιμετωπίζεται η χθεσινή αναφορά της κ. Σακελλαροπούλου, ότι «οι κάτοικοι της Χάλκης είναι προπύργιο του Ελληνισμού».

Επιπλέον, αφήνονται υπονοούμενα για τις νομικές γνώσεις της, καίτοι η ίδια νομικός και ανώτατη δικαστικός, αναφορικά με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας, με αφορμή την παρέμβασή της στο χθεσινό 4ο Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες, ενώ αφήνονται υπαινιγμοί και διατυπώνονται χλευαστικά σχόλια για το πώς απέκτησε τον διδακτορικό τίτλο σπουδών της στην Πολιτική Επιστήμη και τις Διεθνείς Σχέσεις, «όταν δεν διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών».

Μέσα στον ανθελληνικό τους οίστρο, οι Τούρκοι παραβλέπουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου είναι διακεκριμένη νομομαθής και επίτιμος διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments