Πολιτική

Οικονόμου: Τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία να καταδικάσουν την επίθεση στον Πέτσα

Οικονόμου: Τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία να καταδικάσουν την επίθεση στον Πέτσα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δήλωση για την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δήλωση για την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, ζητώντας και από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στην δημοκρατία να κάνουν το ίδιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του. Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν».

Πέτσας: Επίθεση του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του

Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, έκαναν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα. Η αστυνομία προχώρησε σε 3 προσαγωγές, ωστόσο μετά από λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο κ. Πέτσας με ανάρτησή του στο Twitter καταδίκασε την ενέργεια αυτή, τονίζοντας ότι ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική.

Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος.Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική.Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments