Lifestyle

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με μαγιό και τις τέλειες αναλογίες κόβει την ανάσα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με μαγιό και τις τέλειες αναλογίες κόβει την ανάσα

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σαν γοργόνα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πόζαρε μπαίνοντας στη θάλασσα με το ολόσωμο μαγιό της, τράβηξε μία selfie έξω από αυτήν χωρίς μακιγιάζ κι άλλο φίλτρο από την καλοκαιρινή ανεμελιά και δημοσίευσε παράλληλα κι ένα video που την δείχνει να κάνει την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα. Κι ήταν σε αυτό το video που όλα τα χαρακτηριστικά που το κοινό έχει συνδέσει μαζί της, ήδη από την εποχή των τηλεοπτικών Απαράδεκτων: το γέλιο, η παιδικότητα, η αγνή ευτυχία στα πιο απλά πράγματα στον κόσμο, εμφανίστηκαν στην οθόνη.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Παπαδοπούλου (@dimi_papadopoulou_official)

Και δεν είναι το χαμόγελό της μέσα κι έξω από το νερό, ούτε το εντυπωσιακό της μαγιό που ταιριάζει με τα πράσινα μάτια της, που είναι τα πιο γοητευτικά στοιχεία των φωτογραφιών της. Είναι η ίδια η ύπαρξη της Δήμητρας Παπαδοπούλου που μας γοητεύει και μας κάνει να ταυτιζόμαστε με τα σχόλια των διάσημων φίλων της κάτω από τη δημοσίευση. Κυρίως με αυτό που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Θέλεις να τα φτιάξουμε;» τη ρώτησε η Σμαράγδα Καρύδη κι η Δήμητρα Παπαδοπούλου της απάντησε: «Αμέ». Τόσο απλά ζητάς και παραχωρείς τη γοητεία. Στην απόλυτη κυριολεξία αυτών των σχολίων, θα μιλούσαμε για το «νέο ζευγάρι της showbiz». Στην απόλυτη δική τους κυριολεξία, μιλάμε για δύο γυναίκες που τις χαρακτηρίζει η ίδια παιδικότητα, όπως την εκφράζουν από τα social media τους. Δύο γυναίκες που αναγνωρίζουν η μία στην άλλη τη γοητεία και το παραδέχονται δημοσίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments