Πολιτική

ΝΔ: Συνεργάτης ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα

ΝΔ: Συνεργάτης ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να προχωρήσει στην «καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του συνεργάτη του κ. Κόκκαλη

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη επισήμως η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τη στάση συνεργάτη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Αλεξάκο, ο οποίος, με βάση τη σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «υιοθετεί πλήρως την τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στο ζήτημα των μεταναστών και φθάνει στο σημείο να χρεώνει στη χώρα μας την όξυνση στο Αιγαίο».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να προχωρήσει στην «καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του συνεργάτη του κ. Κόκκαλη.

Σε άλλα σημεία της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις προκλήσεις κατά της Ελλάδας, από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, φαίνεται πως δεν είναι καθολική. Μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην έχει βρει ακόμα μια λέξη για να καταδικάσει την επίθεση Ερντογάν κατά της χώρας μας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όμως συνεργάτες κορυφαίων ευρωβουλευτών του συντάσσονται απόλυτα μαζί του. (…) Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υποδέχθηκε με σιωπή τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου αντί να συμβάλει σε μια ενιαία εθνική απάντηση, ελπίζουμε όμως ότι δεν θα μείνει σιωπηλός και μπροστά στις απαράδεκτες αυτές τοποθετήσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments