Κόσμος

Μεντβέντεφ: “Στο τραπέζι» το σενάριο πυρηνικού ατυχήματος

Μεντβέντεφ: “Στο τραπέζι» το σενάριο πυρηνικού ατυχήματος

Πηγή Φωτογραφίας: RiaNovosti

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Ν. Μεντβέντεφ, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, είπε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί με πυρηνικά όπλα εάν αναγκαστεί

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, επανέλαβε την απειλή πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία, λέγοντας ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι προσεκτικό.

Ο Ν. Μεντβέντεφ, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, είπε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί με πυρηνικά όπλα εάν αναγκαστεί και ότι «σίγουρα δεν επρόκειτο περί «μπλόφας», λόγια δανεισμένα από τον Β. Πούτιν.

«Ας φανταστούμε ότι η Ρωσία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομερό όπλο εναντίον του ουκρανικού καθεστώτος που έχει διαπράξει μια πράξη επιθετικότητας μεγάλης κλίμακας, επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας», είπε ο Ν. Μεντβέντεφ.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος κάποτε παρουσιάστηκε ως μεταρρυθμιστής πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απελευθέρωση της Ρωσίας, έχει γίνει ανοιχτά το άγρυπνο γεράκι του Πούτιν.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.