Διεθνή

Μεντβέντεφ: “Στο τραπέζι» το σενάριο πυρηνικού ατυχήματος

Μεντβέντεφ: “Στο τραπέζι» το σενάριο πυρηνικού ατυχήματος

Πηγή Φωτογραφίας: RiaNovosti

Ο Ν. Μεντβέντεφ, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, είπε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί με πυρηνικά όπλα εάν αναγκαστεί

Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, επανέλαβε την απειλή πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία, λέγοντας ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι προσεκτικό.

Ο Ν. Μεντβέντεφ, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, είπε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί με πυρηνικά όπλα εάν αναγκαστεί και ότι «σίγουρα δεν επρόκειτο περί «μπλόφας», λόγια δανεισμένα από τον Β. Πούτιν.

«Ας φανταστούμε ότι η Ρωσία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομερό όπλο εναντίον του ουκρανικού καθεστώτος που έχει διαπράξει μια πράξη επιθετικότητας μεγάλης κλίμακας, επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας», είπε ο Ν. Μεντβέντεφ.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος κάποτε παρουσιάστηκε ως μεταρρυθμιστής πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απελευθέρωση της Ρωσίας, έχει γίνει ανοιχτά το άγρυπνο γεράκι του Πούτιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments