Αθλητισμός

Στο μυαλό του Μίτσελ: Τα πιθανά σενάρια για την Κρήτη και η προετοιμασία

Στο μυαλό του Μίτσελ: Τα πιθανά σενάρια για την Κρήτη και η προετοιμασία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο μυαλό του Μίτσελ: Το πλάνο του Ισπανού προπονητή για το διπλό (και) ψυχολογίας και το ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν υπάρχει «τελικός» στο Ηράκλειο

Αν μπορούσε κανείς να «μπει» στο μυαλό του Μίτσελ; Θα καταλάβαινε πως μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη υπάρχουν όλα τα «συστατικά» για… έκρηξη. Ο Μίτσελ δεν συμβιβάζεται με την ήττα, για αυτό και πήρε ένα τόσο μεγάλο και η αλήθεια είναι ανεξήγητο ρίσκο στο ματς με τους Αζέρους μην υπολογίζοντας στις δυνατότητες που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Το ματς με την Καραμπάγκ δεν ξεχνιέται αλλά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Οι αγώνες είναι ασταμάτητοι κάθε 3-4 μέρες και ο ΟΦΗ περιμένει με… άγριες διαθέσεις βλέποντας πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει «λαβωμένος» αγωνιστικά και ψυχολογικά για το ματς της Κυριακής.

Ματς που για τον Ολυμπιακό δεν είναι «τελικός», γιατί απλά κάθε ματς είναι «τελικός» για τους πρωταθλητές. Ένα μήνυμα που έχει στείλει ξεκάθαρα στο Ρέντη ο Μίτσελ και που μετά την ανώμαλη προσγείωση της Πέμπτης έχει γίνει πιο κατανοητό από ποτέ.

Τι θα κάνει πλέον ο Μίτσελ στην Κρήτη; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με την Καραμπάγκ ο Ισπανός αιφνιδίασε. Και αν είχε δείξει κάτι στις προπονήσεις τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς υπάρχει μόνο η σημερινή (11.30πμ) στην οποία δεν είναι και 100% πως θα κάνει δοκιμές.

Αυτό που συζητιέται στο Ρέντη είναι πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη λογική 11αδας πρωταθλήματος με το 4-4-2 ή 4-2-3-1 να είναι πιο κοντά ως εφαρμογή. Με τον Μπακαμπού δεδομένα στην κορυφής της επίθεσης και τον Μπιέλ ως πιθανό παρτενέρ του σε διπλό ρόλο.

Η τριάδα στην άμυνα θα πρέπει να αποκλειστεί με τον Μίτσελ να ετοιμάζει τον Σωκράτη για το βασικό σχήμα και να υπολογίζει όπως όλα δείχνουν τον Σισέ μετά την συγγνώμη που ζήτησε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τον δούμε και στο βασικό σχήμα. Το καλό για τον Μίτσελ είναι πως ο Μπα επέστρεψε ενώ ο Εμβιλά του έδειξε με την Καραμπάγκ πως μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία και στο κέντρο της άμυνας.

Το ζητούμενο είναι αν θα τον θυσιάσει από τον άξονα και την κομβική θέση που έχει για να τον στείλει στα μετόπισθεν. Στα άκρα ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι ξανά αριστερά ενώ για το δεξί άκρο προβάδισμα δείχνει να έχει ο Άβιλα. Στον άξονα ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ενώ το ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο Μίτσελ με τον Χάμες που είναι έτοιμος και υπολογίζεται για το ματς.

Όσο για τη θέση κάτω απο τα γκολπόστ; Μόνο έκπληξη δεν θα ειναι αν ο Μίτσελ δώσει γάντια βασικού στον Πασχαλάκη. Απο εκεί και πέρα ο Ισπανός αναμένεται να στηριχθεί σε παίκτες που έχουν παίξει και ξέρουν καλά τι τους περιμένει στο Ηράκλειο, όπως ο Μασούρας ενώ δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη, όπως μας έχει συνηθίσει είτε στον άξονα (Σαμασέκου) είτε στα άκρα της επίθεσης. Όπως και να έχει ο Ισπανός οφείλει να υπολογίζει και τον παράγοντα κούραση με το πρόγραμμα να είναι ασταμάτητο έως και τα μέσα του Νοεμβρίου για την διακοπή του Μουντιάλ.

Ο Μίτσελ που περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν αντίδραση στην Κρήτη, να δείξουν το μέταλλο του πρωταθλητή και να πάρουν ένα διπλό που και απαραίτητο βαθμολογικά είναι και ψυχολογικά θα βοηθήσει για την συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments