Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Kαθήκον να αγωνιζόμαστε ώστε η πατρίδα να δυναμώνει συνεχώς

Παναγιωτόπουλος: Kαθήκον να αγωνιζόμαστε ώστε η πατρίδα να δυναμώνει συνεχώς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το καθήκον και το χρέος μας και στις σημερινές συνθήκες είναι να αγωνιζόμαστε για να δυναμώνει συνεχώς η πατρίδα μας, είναι το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Το καθήκον και το χρέος μας και στις σημερινές συνθήκες είναι να αγωνιζόμαστε για να δυναμώνει συνεχώς η πατρίδα μας, είναι το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με δήλωσή του αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές του έθνους σε πάρα πολλές περιπτώσεις συμπίπτουν με τις μεγάλες εθνικές μας εορτές», ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Σήμερα, λοιπόν, εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, εορτάζουμε με λαμπρότητα την εορτή του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου, καθώς και την επέτειο της απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό, σε μία εποχή που η Ελλάδα μεγάλωνε και δυνάμωνε. Οφείλουμε να κρατήσουμε μέσα μας την παρακαταθήκη αυτών των εποχών και να αγωνιζόμαστε, ώστε η πατρίδα μας και σήμερα, σε εποχές μεγάλης δυσκολίας και πολύ σύνθετων προβλημάτων, ιδίως γεωπολιτικών, να δυναμώνει. Αυτό είναι και το δικό μας καθήκον, αυτό είναι και το χρέος μας. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά στη Μακεδονία».

Παρουσία Σακελλαροπούλου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου

Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και της Επετείου Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (1912).
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει γενικό σημαιοστολισμό σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τις 8.00 το πρωί της 26ης Οκτωβρίου (ειδικά για την Θεσσαλονίκη, από τις 25 Οκτωβρίου) έως τη δύση του ήλιου στις 28 Οκτωβρίου 2022.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments