Πολιτική

Βιασμός 12χρονης: Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ που είχε επικοινωνία με τη 12χρονη

Βιασμός 12χρονης: Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ που είχε επικοινωνία με τη 12χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο γραμματέας ΚΕ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπε στην τηλεόραση του ANT1 ότι το κόμμα έχει διαγράψει μέλος του που είχε έρθει σε επαφή με το προφίλ της 12χρονης μέσω της πλατφόρμας Blindchat.

Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος δεν είχαν ενημέρωση από την αστυνομία, αλλά διερεύνησαν όσο μπορούσαν το θέμα και έθεσαν το μέλος εκτός κόμματος. Όπως σημείωσε υπήρξαν πληροφορίες ότι συνομιλούσε στην πλατφόρμα με το προφίλ της 12χρονης και προκειμένου να μην υπάρξουν σκιές, το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη διαγραφή του.

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να ευτελίζεται σε χυδαίες αλληλοκατηγορίες, αλλά όταν ιδίως πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα χρειάζεται να αναλάβει η πολιτεία της ευθύνες της επενδύοντας στο κοινωνικό κράτος.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.