Focus

Βασίλισσα Letizia: Πώς η συμβουλή του γιατρού της την έκανε να αλλάξει το στιλ της

Βασίλισσα Letizia: Πώς η συμβουλή του γιατρού της την έκανε να αλλάξει το στιλ της

Πηγή Φωτογραφίας: Tu Moda Online

Η βασίλισσα αντιμετωπίζει χρόνια μεταταρσαλγία που προκαλεί πόνους και στα δύο της πόδια

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας έχει μια μεγάλη συλλογή εντυπωσιακών ψηλοτάκουνων, όμως μετά από την προειδοποίηση του γιατρού της αποφάσισε να εμφανίζεται πιο συχνά με flat παπούτσια.

View this post on Instagram

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia)

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η στιλάτη βασίλισσα επιλέγει ολοένα και πιο συχνά να κάνει επίσημες εμφανίσεις με flat παπούτσια αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με τα πόδια της και ο γιατρός της την συμβούλευσε να μην φοράει τακούνια.

Η βασίλισσα αντιμετωπίζει χρόνια μεταταρσαλγία που προκαλεί πόνους και στα δύο της πόδια αλλά και Νεύρωμα Μόρτον στο δεξί της πόδι, το οποίο σημαίνει ότι για να αποφύγει τους έντονους πόνους πρέπει να μην φοράει για πολύ χρόνο ψηλοτάκουνα, τα οποία όταν φοριούνται συνέχεια ευθύνονται και για τις δύο παθήσεις που αντιμετωπίζει.

Η βασίλισσα Letizia φαίνεται ότι έχει βρει τον πιο στιλάτο τρόπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αφού επιλέγει sneakers αλλά και κομψά flats που τα συνδυάζει τόσο με τα κοστούμια που επιλέγει όσο και με φορέματα, όπως στην πρόσφατη εμφάνισή της με ριγέ κοστούμι και Uterqüe Oxford παπούτσια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments