Nέα της αγοράς

O Έλον Μασκ έδωσε «γραμμή» στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ να στηρίξουν ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο

O Έλον Μασκ έδωσε «γραμμή» στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ να στηρίξουν ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο

Πηγή Φωτογραφίας: Insider.gr

Ενισχυμένοι από τις δημοσκοπήσεις οι Ρεπουμπλικάνοι υπό τον Ντόναλντ Τραμπ επιθυμούν οι ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης να αποτελέσουν «προειδοποίηση» για τους Δημοκρατικούς του προέδρου Τζο Μπάιντεν,

O Έλον Μασκ έδωσε «γραμμή» στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών να στηρίξουν ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο.

«Προς ψηφοφόρους που σκέφτονται ελεύθερα”: Η ισορροπία στην άσκηση εξουσίας περιορίζει τις υπερβολές και από τα δύο κόμματα, επομένως συνιστώ να ψηφίσουμε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι στην προεδρία των ΗΠΑ βρίσκεται ένας Δημοκρατικός» επεσήμανε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης των Twitter και Τesla, με «τιτίβισμά» του.

«Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι δεν ψηφίζουν ποτέ την άλλη πλευρά, επομένως οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος είναι επικεφαλής!» έσπευσε να συμπληρώσει.

Οι Ρεπουμπλικάνοι εμφανίζονται σίγουροι για νίκη

Ενισχυμένοι από τις δημοσκοπήσεις οι Ρεπουμπλικάνοι υπό τον Ντόναλντ Τραμπ επιθυμούν οι ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης να αποτελέσουν «προειδοποίηση» για τους Δημοκρατικούς του προέδρου Τζο Μπάιντεν, αλλά ταυτόχρονα και να κερδίσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Λιγότερες από 48 ώρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές και τις τοπικές εκλογές που είναι «αποφασιστικής σημασίας» για το μέλλον «της δημοκρατίας» στις ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, το συντηρητικό κόμμα πιστεύει ότι θα δημιουργήσει ένα «τεράστιο κύμα» στις 8 Νοεμβρίου.

Αυτό προέβλεψε το Σάββατο το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στην πολιτεία – κλειδί Πενσιλβάνια ο Τραμπ ο οποίος ονειρεύεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές το 2024.Περίπου 40 εκατομμύρια ψηφοφόροι έχουν ήδη ψηφίσει, σύμφωνα με το Election Project, με τα δύο κόμματα να εμφανίζονται σίγουρα για τη νίκη σε μια πολωμένη πολιτικά και πολιτιστικά χώρα. Οι Δημοκρατικοί όμως είναι σαφώς πιο ανήσυχοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments