Nέα της αγοράς

Κικίλιας: Πάνω από 2.000 ξενοδόχοι και και 500 ξενοδοχεία εκπαιδεύονται σε βιώσιμες πρακτικές

Κικίλιας: Πάνω από 2.000 ξενοδόχοι και και 500 ξενοδοχεία εκπαιδεύονται σε βιώσιμες πρακτικές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο Λονδίνο ο υπουργός Τουρισμού

«Η συνεργασία μας με την Google για την επιτάχυνση του πράσινου και βιώσιμου μετασχηματισμού του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας έχει ήδη φέρει απτά αποτελέσματα».

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού World Travel Market, κάνοντας λόγο για «περισσότερους από 2000 ξενοδόχους» που «εκπαιδεύονται σε βιώσιμες πρακτικές και 500 ξενοδοχεία που λαμβάνουν τη σχετική διαπίστευση σε λιγότερο από 6 μήνες από τότε που ξεκινήσαμε το πρόγραμμα».

Πάνω από τρία εκατομμύρια Βρετανοί στην Ελλάδα

Το πρωί, ο κ. Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ενημερωτική εκπομπή Breakfast show του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου SKY News, ανακοίνωσε ότι το 2022- μέχρι στιγμής- έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα πάνω από τρία εκατομμύρια Βρετανοί, ενώ οι μέχρι τώρα συμφωνίες και συζητήσεις με τους παράγοντες της αγοράς δείχνουν επέκταση των πτήσεων προς την Ελλάδα, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

«Η Ελλάδα είναι ένας υπέροχος προορισμός ακόμα για Σαββατοκύριακο αυτούς τους μήνες», ανέφερε, δηλώνοντας ότι η καμπάνια του ΕΟΤ «Greekend» που πέρσι έγινε viral θα αποτελέσει και φέτος μέσο για την προβολή της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments