Αθλητισμός

Καταγγελία “βόμβα” για το Μουντιάλ: Το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ

Καταγγελία “βόμβα” για το Μουντιάλ: Το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ

Πηγή Φωτογραφίας: dw

Ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Twitter αποκαλύπτει ότι οι Καταριανοί διοργανωτές δωροδόκησαν παίκτες του Εκουαδόρ, προκειμένου να ηττηθούν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Κατάρ

Σε μία “ηχηρή” καταγγελία, λίγα 24ωρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ κάνει δημοσιογράφος από τη Μέση Ανατολή.

Ο Αμτζάντ Ταχά σε ανάρτησή του στο Twitter αποκαλύπτει ότι οι Καταριανοί διοργανωτές δωροδόκησαν με 7,4 εκατομμύρια δολάρια 8 παίκτες του Εκουαδόρ, προκειμένου να ηττηθούν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Κατάρ. Μάλιστα ο δημοσιογράφος επικαλείται πέντε μαρτυρίες επιβεβαίωσης της καταγγελίας του τόσο από την ομάδα του Κατάρ όσο και από το Εκουαδόρ.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ υποστηρίζει πως η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνεται από ανθρώπους τόσο από το Κατάρ όσο και από το Εκουαδόρ που γνωρίζουν πράγματα μέσα στις δύο εθνικές ομάδες, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει… ψεύτικη πληροφόρηση!

Παράλληλα καλεί σε παρέμβαση τη FIFA εφόσον πρόκειται για θέμα διαφθοράς. Μένει να αποδειχθεί η βασιμότητα των καταγγελιών του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments