Ελλάδα

Ρόδος: Η οικιακή βοηθός φέρεται να ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες

Ρόδος: Η οικιακή βοηθός φέρεται να ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες
Τα όσα είπε η 45χρονη αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς, καθώς η γυναίκα φέρεται να πάσχει από ψυχικό νόσημα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα

Η οικιακή βοηθός, που κάλεσε τις αρχές και είπε ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη 75χρονη στις Καλυθιές, φέρεται να ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ η 45χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει αποπειραθεί να σκοτώσει και το παιδί της, με ζώνη.

Τα όσα είπε η 45χρονη αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς, καθώς η γυναίκα φέρεται να πάσχει από ψυχικό νόσημα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα, αναφέρουν πληροφορίες της «Ροδιακής».

Συγκεκριμένα, η οικιακή βοηθός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σκόπιμα ζάχαρη και μέλι σε διαβητική που φρόντιζε και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της προήλθε από αυτό, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική».

Επίσης, φέρεται να είπε ότι πέρυσι έδωσε σε ηλικιωμένο που φρόντιζε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, από αυτά που ελάμβανε και εκτιμά ότι ο θάνατός του προήλθε από αυτό, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σήμερα, το πρωί η 45χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε «Ελάτε γιατί την έπνιξα», αναφερόμενη στην 75χρονη που φρόντιζε.

Η οικιακή βοηθός, που φέρεται να έπνιξε την 75χρονη με μαξιλάρι, παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος  εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες  για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments