Ελλάδα

Με ταχύτατους ρυθμούς η ναυπήγηση της πρώτης ελληνικής φρεγάτας Belh@rra [pic]

Με ταχύτατους ρυθμούς η ναυπήγηση της πρώτης ελληνικής φρεγάτας Belh@rra [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Naval Group

Επίσης, έγινε γνωστό ότι οι πετρελαιοκινητήρες, οι μειωτήρες και τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, έχουν ήδη παραδοθεί στο Λοριάν και η τοποθέτηση τους στο πλοίο θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους

Σημαντικά βήματα προόδου έχει κάνει η διαδικασία ναυπήγησης της πρώτης ελληνικής φρεγάτας FDI «Belh@rra» κλάσεως «Κίμων», η οποία επετεύχθη σχεδόν δύο μήνες μετά την τοποθέτηση του πρώτου μπλοκ της φρεγάτας στη δεξαμενή, στα ναυπηγεία της Naval Group στο Λοριάν της Γαλλίας.

Όπως αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις, πέντε προεξοπλισμένοι τομείς, της πρώτης ελληνικής φρεγάτας κλάσης «Κίμων», τοποθετήθηκαν στο διάμηκες, ενώ οι δύο πρώτοι τομείς έχουν ήδη συγκολληθεί.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι οι πετρελαιοκινητήρες, οι μειωτήρες και τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, έχουν ήδη παραδοθεί στο Λοριάν και η τοποθέτηση τους στο πλοίο θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους.

«Το πρόγραμμα συνεχίζει να προχωρά όπως είχε προγραμματιστεί, με πολλά ορόσημα να έχουν επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε περήφανοι για την αποτελεσματική δουλειά που επιτελέστηκε από τις ομάδες στη Λοριάν, η οποία θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε το πλοίο το 2025» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Gilles Langlois, διευθυντής του προγράμματος των φρεγατών FDI.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments