Διεθνή

Βιρτζίνια: Κρατείται από τις Αρχές ο 6χρονος που άνοιξε πυρ κατά της δασκάλας του

Βιρτζίνια: Κρατείται από τις Αρχές ο 6χρονος που άνοιξε πυρ κατά της δασκάλας του

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

«Παγωμένη» παραμένει η Βιρτζίνια μετά το αδιανόητο συμβάν κατά το οποίο ένα 6χρονο αγόρι, μαθητής Α' Δημοτικού, την περίπου 30 ετών δασκάλα του, η κατάσταση της οποίας είναι σοβαρή.

«Παγωμένη» παραμένει η Βιρτζίνια μετά το αδιανόητο συμβάν κατά το οποίο ένα 6χρονο αγόρι, μαθητής Α’ Δημοτικού, την περίπου 30 ετών δασκάλα του, η κατάσταση της οποίας είναι σοβαρή.

Μετά το τρομακτικό συμβάν, το αγόρι κρατείται από την αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 14:00 (τοπική ώρα) στο Δημοτικό Richneck Elementary School.

Ακόμη δεν είναι σαφές πώς και γιατί περιήλθε στην κατοχή του παιδιού το όπλο, όμως οι Αρχές επισημαίνουν ότι το συμβάν δεν «έγινε κατά λάθος».

Η δασκάλα Abby Zwerner φέρει απειλητικά για τη ζωή της τραύματα και αμέσως μετά τον πυροβολισμό στο στήθος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Τα πυρά έπεσαν ύστερα από διαπληκτισμό ανάμεσα στο παιδί και τη δασκάλα.

Ένας γονιός επιβεβαίωσε την ταυτότητα της Zwerner και περιέγραψε λεπτομερώς την αυταπάρνησή της.

Είπε ότι «φώναξε στα παιδιά της να φύγουν μακριά» όταν ο μαθητής πυροβόλησε εναντίον της. «Ακόμα και ενώ είχε πυροβοληθεί σκεφτόταν την ασφάλεια των παιδιών της», είπε ο γονιός.

Το δικό του εξάχρονο παιδί, το οποίο δεν θέλησε να πει το όνομά του, βρισκόταν στην τάξη όταν έπεσε ο πυροβολισμός.

«Ο γιος μου δεν είδε τι συνέβη, άκουσε τον πυροβολισμό και όταν γύρισε είδε τη δασκάλα του πεσμένη στο πάτωμα. Είναι μια καταπληκτική δασκάλα, τόσο αφοσιωμένη. Ο γιος μου την λαρεύει και είμαστε συντετριμμένοι με αυτό που συνέβη. Τη σκεφτόμαστε όλοι και ελπίζουμε να γίνει σύντομα καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments