Διεθνή

Qatargate: Καταθέτει στις βελγικές αρχές ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Qatargate: Καταθέτει στις βελγικές αρχές ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή, καταθέτει για το Qatargate στις βελγικές Αρχές.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή, καταθέτει για το Qatargate στις βελγικές Αρχές. Ο Αλέξανδρος Καϊλής, πατέρας της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε εντοπιστεί με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, στην προσπάθεια του να φύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel των Βρυξελλών. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές.

Όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο Ansa, επικαλούμενο πληροφορία από τις βελγικές αρχές ασφαλείας στον Αλέξανδρο Καϊλή «εμπιστεύτηκαν την σχεδόν δύο ετών κόρη» της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος ήταν επίσης στη φυλακή αφού κατέληξε στο επίκεντρο του σχεδίου διαφθοράς που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι «η πρώην αντιπρόεδρος του είναι πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών αρχών και επεσήμανε επίσης ότι η νέα ακροαματική διαδικασία για να αποφασιστεί το καθεστώς της προφυλάκισης της πρέπει να διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments