Πολιτική

Στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/screenshot

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε επίσκεψη στον Κορυδαλλό και έδωσε τον… χρησμό για τις επόμενες εκλογές, έχοντας διάλογο με έναν πολίτη, όπου του αποκάλυψε ότι θέλει να πάει στον Όλυμπο τον Μάιο.

Εκείνος του απάντησε: «θα σε πάω εγώ» με τον πρωθυπουργό να λέει: «μετά τις εκλογές θα ανέβουμε!».

Δεδομένου ότι μεταξύ της πρώτης κάλπης πρέπει να μεσολαβήσουν 4-5 εβδομάδες για τη δεύτερη κάλπη πολλοί έσπευσαν να τον ερμηνεύσουν σημειώνοντας ότι εάν οριστεί η ημερομηνία στις 9 Απριλίου τότε μέχρι τις 21 Μαΐου θα έχει περατωθεί και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Συνεπώς, μπορεί να μην πήρε τις αποφάσεις του ο πρωθυπουργός στο βουνό αλλά στη θάλασσα και συγκεκριμένα στα Χανιά, θα καταφέρει όμως να πάει στο βουνό μετά τις διπλές εκλογές, στα τέλη δηλαδή του Μαΐου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments