Πολιτική

Τσίπρας από την ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας»

Τσίπρας από την ΑΔΑΕ: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Χρήστο Ράμμο. Κατά την έξοδό του ο κ. Τσίπρας κρατούσε ένα λευκό φάκελο.

Σημειωτέον ότι ο κ. Τσίπρας αναμένεται να γίνει δεκτός σήμερα στις έξι το απόγευμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία αναμένεται να θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Χρήστο Ράμμο

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της, κ. Ράμμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments