Αθλητισμός

Με Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία (05/02, 17.00).

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (5/2, 17:00, COSMOTESPORTS 1HD) αγώνα με τη Λαμία στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι “πράσινοι” θέλουν επειγόντως να επιστρέψουν στα τρίποντα και να στείλουν μήνυμα στους υπόλοιπους πως αφήνουν πίσω τον κακό Ιανουάριο και κάνουν ένα νέο δυνατό ξεκίνημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ένταση και “μπήκε” στην αποστολή του αγώνα.

Εκτός από τις συνηθισμένες απουσίες  (Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου), εκτός θα παραμείνει  ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που έκανε ξανά ατομικό, αλλά μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του κι ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης (αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης), ενώ ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments