Πολιτισμός

«Phantom of the Opera»: Ενοικιάζεται χώρος μέσα στο Palais Garnier, στο Παρίσι

«Phantom of the Opera»: Ενοικιάζεται χώρος μέσα στο Palais Garnier, στο Παρίσι

Πηγή Φωτογραφίας: GetYourGuide

Μια νύχτα για δύο άτομα στην Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι προσφέρει η Airbnb, μετατρέποντας ένα θεωρείο του θεάτρου σε ένα βελούδινο υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα.

Η διαμονή στον χώρο, με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας», έρχεται την ώρα που ο τουρισμός ανακάμπτει στην Ευρώπη, μετά από χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας.Οι ενοικιαστές θα απολαύσουν ένα ρεσιτάλ μουσικής, δείπνο σε περίτεχνο δωμάτιο πρόβας στα παρασκήνια και μια ξενάγηση στα παρασκήνια του περίτεχνου κτηρίου του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της υπόγειας πισίνας του, η οποία αποτέλεσε την έμπνευση για το κρησφύγετο του φαντάσματος στο βιβλίο και το μιούζικαλ. Η καταχώριση για την Όπερα θα ανοίξει την 1η Μαρτίου, και η διαμονή είναι για τις 16 Ιουλίου. Το κόστος θα είναι το συμβολικό ποσό των 37 ευρώ.

View this post on Instagram

A post shared by Map of Europe (@map_of_europe)

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης της εταιρείας. «Νομίζω ότι θα είναι κάπως εξωπραγματικό» δήλωσε η Veronique Dubrulle Leroux, δισέγγονη του συγγραφέα του “Φαντάσματος της Όπερας” Gaston Leroux, η οποία θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες.Η Airbnb θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα και θα βοηθήσει την Όπερα του Παρισιού να αναβαθμίσει την online πλατφόρμα της. Πριν από την πανδημία, η εταιρεία είχε διοργανώσει κι άλλες ασυνήθιστες διανυκτερεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, μια από τις βασικές αγορές της. Αυτές περιλάμβαναν μια δεξαμενή καρχαριών στο ενυδρείο της πόλης, τις κατακόμβες με τα κρανία, το καμπαρέ Moulin Rouge και τη γυάλινη πυραμίδα στο Λούβρο.

View this post on Instagram

A post shared by Liam Pearson (@lundonlens)

Η ιδέα είναι να ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι «να ταξιδεύουν και να ονειρεύονται ταυτόχρονα» δήλωσε στο Reuters ο Emmanuel Marill, διευθυντής της Airbnb για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Πηγή: Reuters

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments