Lifestyle

Λιανός: «Αν μείνει η Μελίνα, θα παίξει για την ασυλία» [vid]

Λιανός: «Αν μείνει η Μελίνα, θα παίξει για την ασυλία» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Λιανός: «Δεν έχω μιλήσει με Δαλάκα και Ασημίνα»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά σχετικά με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα και την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Όπως επίσης σχολίασε τα post και τις δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την ύπαρξη κινητών στο ριάλιτι και φαγητού.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει αυτές τις ημέρες στο Survivor All Star: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει να κάνει κάποιες συζητήσεις», σχολίασε για τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Ενώ για όσα έχει αναφέρρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στις αναρτήσεις του στα social media και σε συνέντευξή του, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Κάτι θα θα έχει δει αυτός. Όταν γυρίζεις ένα Survivor σε ένα πολιτισμένο μέρος πρέπει να το προφυλάξεις από χίλιες μπάντες για μη κλέψει κανείς κάτι».

Σχετικά με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα είπε ο παρουσιαστής: «Το ψάξαμε πολύ καλά, πρέπει να έχεις αποδείξεις για κάνεις κάτι τέτοιο, κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες έχοντας την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στιγμή. Αυτή είναι μία συμφωνία που είχαν κάνει με τον ίδιο τον Ατζούν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Τους είχε πει «Παιδιά δεν θα επιτρέψουμε φέτος τέτοια πράγματα» και μάλιστα τους είχε πετάξει και το μπαλάκι ο Ατζούν. Τους είχε ρωτήσει «Αν βρεθεί κάποιος παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει κινητό, προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει, ποια θέλετε να είναι η τιμωρία;». Όλοι συμφώνησαν ότι η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Από εκεί και πέρα ζητήσαμε χρόνο από τους παίκτες να εξακριβώσουμε τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία. Μακάρι να μην υπήρχαν. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει λίγο το πράγμα γιατί δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο, οπότε έχουν όλοι τον νου τους», συμπλήρωσε για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ίδιος δεν παρεναίβει σε ότι ακολούθησε: «Με τα κορίτσια δεν πρόλαβα να μιλήσω, το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει συνεννοήσεις και επικοινωνίες. Για όλη την κίνηση έπρεπε να ενημερωθεί και ο Ατζούν, να δει τα στοιχεία, να τα εκτιμήσει και να πάρει μία απόφαση. Γιατί αυτός είχε κάνει το deal με τα κορίτσια», είπε ο Γιώργος Λιανός ολοκληρώνοντας.

Το επόμενο φλέγον θέμα που σχολίασε στο Καλό Μεσημεράκι ήταν οι συνεχόμενες ήττες των Μαχητών και η θεία του που υποφέρει από αυτές. Φυσικά έδωσε την κατάλληλη απάντηση on air, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως η θεία θα γίνει καλά και θα βγάλει τους ορούς. Γιατί οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star, έχουν περάσει όλα τα δοκιμαστικά στους στίβουν με πολύ καλούς χρόνους και μετά από τόσες αποχωρήσεις από τους Μπλε, σίγουρα αυτή η ομάδα θα ενισχυθεί με τους καλύτερους.

Στο τέλος αποκάλυψε πότε θα δούμε το τέλος του Survivor All Star, λέγοντας πως θα είναι το ίδιο διάστημα με πέρυσι. Δηλαδή λίγο πριν τις 10 Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments