Πολιτική

Άδωνις: Αυτοψία στη Βαρβάκειο για Καλάθι της Σαρακοστής

Άδωνις: Αυτοψία στη Βαρβάκειο για Καλάθι της Σαρακοστής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Επίσκεψη στην Βαρβάκειο αγορά για το «Καλάθι της Σαρακοστής» πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Επίσκεψη στην Βαρβάκειο αγορά για το «Καλάθι της Σαρακοστής» πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βαρβακείου κ. Βασίλη Σίμο, με αφορμή την πιλοτική εφαρμογή του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και στην Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «είμαστε πρώτη μέρα στην Ιχθυαγορά. Είχαμε την πρωτοβουλία να κάνουμε καλύτερες τιμές από πέρυσι στα Σαρακοστιανά. Πιστεύω ότι η πρωτοβουλία αυτή θα έχει δύο οφέλη: Όσοι έρθουν να ψωνίσουν από εδώ, θα κερδίσουν χρήματα και επίσης με τις τιμές που ανακοινώθηκαν εδώ, όλη η αγορά θα έχει μέτρο σύγκρισης ώστε να μην χρεώνει κάποιος ότι θέλει».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συμπλήρωσε ότι «το χταπόδι είναι λίγο δύσκολο να ενταχθεί στο καλάθι, λόγω επάρκειας, γι’ αυτόν τον λόγο, και δεν το τοποθετήσαμε εξ αρχής. Θα μπει όμως στο μέλλον».

Ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθήνας και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διευκρίνισε πως «πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα και επάρκεια, δεν φτάνει μόνο να βάλεις καλή τιμή, αν βάλουμε το χταπόδι και οχτώ στους 10 πελάτες δεν βρίσκουν χταπόδι ο κόσμος θα παραπονείται».

Ακόμη, ως προς τις τιμές, η τιμή για την κόκκινη γαρίδα κινείται στα 12-14 ευρώ, για τα καλαμάρια 9-12 ευρώ, για τα θράψαλα 5-6 ευρώ και για τις σουπιές 10-13 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments