Αθλητισμός

Φέρνει νέο Μαρσέλο ο Μαρινάκης – Του δίνει το “χρυσό” συμβόλαιο Ελ Αράμπι – Αλλάζει τον Ολυμπιακό!

Φέρνει νέο Μαρσέλο ο Μαρινάκης – Του δίνει το “χρυσό” συμβόλαιο Ελ Αράμπι – Αλλάζει τον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, ανεβάζει επίπεδο τους Πειραιώτες. Μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή θέλουν να κάνουν το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι και ήδη εξετάζουν μία εξαιρετική περίπτωση από την Αγγλία. Μάλιστα, και ο ίδιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ολυμπιακός – Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Μόνο λίγες μέρες πέρασαν από την τελευταία φορά και ξανά το όνομα του του Σερβου χαφ συνδέθηκε με τους Πειραιώτες- Μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν ήταν στα πλάνα του Βιεϊρά, που του αρέσει να παίζει με άλλου τύπου αμυντικό μέσο, ενώ η ενίσχυση στα χαφ τον περασμένο Γενάρη δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την καριέρα του Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία.

Εδώ είναι που έρχεται ο Ολυμπιακός για να δώσει τη λύση, αφού η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για έναν παίκτη με τα δικά του στοιχεία, αρκεί να υπάρξει μια λύση με τα χρήματα που λαμβάνει ετησίως.

Γιατί τα 4 εκατ. ευρώ που έχει τώρα ως κασέ, στην Ελλάδα θα πρέπει να πέσουν κατά μίνιμουμ 50% – Προφανώς είναι προτιμότερο να ψαλιδιστούν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να το δεχτεί αυτό ο Σέρβος άσος, που στο Νησί πολύ δύσκολα θα βρει ομάδα για να ενδιαφερθεί για εκείνον;

Δεδομένου ότι στον ολυμπιακό θα βρει ένα φιλόξενο περιβάλλον, που μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να παίξει, ξανά, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει πρωταθλητισμό, το κίνητρο δεν είναι μικρό. Το αντίθετο, μάλιστα.

Τα τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που έδωσε φέτος ο Ολυμπιακός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments