Πολιτική

Άδωνις: Εγκληματικά λάθη αυτοί που έβαλαν τον σταθμάρχη στη συγκεκριμένη θέση

Άδωνις: Εγκληματικά λάθη αυτοί που έβαλαν τον σταθμάρχη στη συγκεκριμένη θέση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο αντικειμενικό βάρος του σταθμάρχη Λάρισας στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο αντικειμενικό βάρος του σταθμάρχη Λάρισας στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Τώρα γνωρίζουμε, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ότι ο 59χρονος σταθμάρχης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο δράμα που εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Τεμπών. Είναι φανερό πως «ο σταθμάρχης τα είχε χαμένα και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους διαλόγους που έχουμε στην διάθεσή μας. Είναι εξόφθαλμο ότι ο συγκεκριμένος σταθμάρχης δεν μπορούσε, δεν είχε τις ικανότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κρίσιμης θέσης του», η οποία, δυστυχώς, αποδείχθηκε μοιραία. Έχουμε να κάνουμε με μια «κλασική περίπτωση ενός παντελώς ακατάλληλου ανθρώπου για τη θέση αυτή».

Συνεπώς, επισημαίνει στο Bluesky ο κ. Γεωργιάδης σε πρωινή ανάρτησή του στο Twitter, «έκαναν εγκληματικά λάθη αυτοί που τον τοποθέτησαν τον σταθμάρχη στην συγκεκριμένη θέση».

Είναι εντούτοις υπερβολικό, τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, να ζητάμε ατομικές ευθύνες από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την αλλαγή βάρδιας στην Λάρισα. «Είναι δυνατόν να γνωρίζει ο υπουργός, ανά πάσα στιγμή, τι συμβαίνει στο σταθμαρχείο της Λάρισας;».

Η Νέα Δημοκρατία, συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, «αναλαμβάνει το μερίδιο πολιτικής ευθύνης που της αναλογεί. Δεν υποστηρίζουμε, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν έχουμε καμία πολιτική ευθύνη, ούτε λέμε ότι δεν έχουμε απολύτως ευθύνη. Έχουμε τα μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί»¨.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments