Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σαμασέκου για βασικός στο ντέρμπι αλλά υπάρχει και plan b

Ολυμπιακός: Σαμασέκου για βασικός στο ντέρμπι αλλά υπάρχει και plan b

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έβγαλε κανονικά την χθεσινή προπόνηση (9/3) και είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι που έρχεται.

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις τη χθεσινή προπόνηση (9/3), δηλώνοντας παρών για το κομβικό ντέρμπι που έρχεται απέναντι στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Μίτσελ δε θα έχει στη διάθεση του τον Γιαν Εμβιλά αφού απ’ ότι φαίνεται δε προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σαμασέκου θα ξεκινήσει βασικός στην ”OPAP Arena” και θα έχει δίπλα του τον Χουανγκ στο ”ερυθρόλευκο” κέντρο.

Σε περίπτωση που ο μέσος από το Μάλι αντιμετωπίσει εκ νέου πρόβλημα, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα ενεργοποιήσει τις ενναλακτικές λύσεις των Κασάμι και Ανδρούτσο για το παιχνίδι της Ν. Φιλαδέλφειας. 

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών γνωρίζουν άπαντες πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως ένα ενδεχόμενο τρίποντο την Κυριακή θα φέρει εντελώς διαφορετικό αέρα σε βαθμολογία και ψυχολογία.

Τη Τετάρτη, μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Βρέτζος, συναντήθηκε στο Ρέντη με τους αρχηγούς της ομάδας ( Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά) και πιθανόν έγινε συζήτηση για τον αγώνα που πλησιάζει αλλά και για την δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ.

Οι ”ερυθρόλευκοι” έχουν άσχημες αναμνήσεις από την τελευταία επίσκεψη στην Ν. Φιλαδέλφεια και τη Κυριακή θα τους δωθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουν…στα πυρά και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την ανατροπή σκηνικού στη βαθμολογία της Super League, ενώ πρέπει να εκμεταλλευτούν και την απουσία του πολύ επικίνδυνου Λιβάι Γκαρσία που είχε κάνει μεγάλη ζημία στο παιχνίδι του κυπέλλου.

Φυσικά το έργο του Μίτσελ δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού να θυμίσουμε ότι η ”OPAP Arena” δεν έχει πέσει καμία φορά φέτος, ούτε καν για ισοπαλία.

Γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες των πλέι οφ:

  • 1η αγωνιστική: 18-19 Μαρτίου 2022
  • 2η αγωνιστική: 1-2 Απριλίου 2022
  • 3η αγωνιστική: 5 Απριλίου 2022
  • 4η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου 2022
  • 5η αγωνιστική: 22-23 Απριλίου 2022
  • 6η αγωνιστική: 26 Απριλίου 2022
  • 7η αγωνιστική: 29-30 Απριλίου 2022
  • 8η αγωνιστική: 3 Μαΐου 2022
  • 9η αγωνιστική: 6-7 Μαΐου 2022
  • 10η αγωνιστική: 13-14 Μαΐου 2022

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments